Vreme rece, cu ploaie, în vestul țării, în următoarele 24 de ore

Data publicării:
ploaie-umbrela 2



Vremea în noaptea de miercuri spre joi în vestul țării

Vremea în Timiș - Vremea va fi rece pentru aceastã datã. Cerul va fi temporar noros şi local va ploua. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector vestic. Izolat va fi ceaţã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 şi 11 grade.
Vremea în Arad - Noapte rece şi în judeţul Arad, cu ploi, vânt moderat din sector vestic, cu intensificãri locale, şi minimele vor fi de 5 până la 11 grade.
Vremea în Caraș-Severin - Precitaţii însemnate şi în sudul Banatului, dar în zona montană, vânt moderat din sector vestic şi minime cuprinse între 5 şi 11 grade.
Vremea în Hunedoara - Se răceşte vremea şi în judeţul Hunedoara, la noapte. Va ploua local, în schimb, cantităţile de apă vor fi mai însemnate la munte, tot acolo unde vântul va avea şi unele intensificări din sector vestic.Termometrele vor indica cel mult 10 grade Celsius.

Vremea, joi, în vestul țării

Vremea în Timiș - Vremea va fi schimbãtoare şi rece. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse. Vântul va sufla de la slab la moderat din sector vestic, cu intensificãri în zona montanã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 18 grade.
Vremea în Arad - Şi în Arad temperature scăzute pentru această perioadă, cu ploi însemnate cantitativ, mai ales în regiunile mai înalte. Vântul va sufla de la slab la moderat dinspre vest. În general, termometrele vor indica maxime de 15-21 de grade.
Vremea în Caraș-Severin - Sunt așteptate cantităţi însemnate de precipitaţii în zona montană şi ploi pe arii extinse în rest, vânt moderat din sector vestic şi maxime de 12-17 grade Celsius.
Vremea în Hunedoara - Vreme schimbătoare şi în judeţul Hunedoara, ploi pe arii extinse şi intensificări ale vântului, în special la munte.Valorile termice se vor încadra între 12 şi 17 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri