Vremea, mai caldă ca de obicei: Crăciunul vine, în vestul țării, cu... ploaie

Data publicării:
ploaie



Prognoza meteo pentru Banat.
Până pe 19 decembrie, media maximelor diurne va creşte de la 2 la 5 grade, interval în care media minimelor nocturne va scădea uşor, de la -2 la -4 grade. Între 20 şi 24 decembrie media maximelor termice va reveni la circa 2 grade, iar cea a minimelor nocturne va oscila în jurul valorii de -3 grade. Apoi, până în jurul datei de 26 decembrie, vremea se va încălzi astfel că valorile termice maxime vor fi mai mari cu 3...4 grade, iar cele minime, cu circa 2 grade. Cu mici variaţii de temperatură de la o zi la alta, vremea uşor mai caldă decât în mod obişnuit va dura până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, în general slabe, predominant sub formă de ploaie, va fi mai ridicată în intervalul 25-29 decembrie.

Prognoza meteo pentru Crișana. În jurul datei de 19 decembrie, media maximelor diurne va creşte, atingând 5 grade, iar media minimelor nocturne se va menţine negativă, coborând spre -4 grade. Între 21 şi 24 decembrie, media maximelor termice va reveni la circa 2 grade, iar cea a minimelor nocturne se va situa în jurul valorii de -3 grade. Apoi, până pe 26 decembrie, vremea se va încălzi uşor şi treptat, astfel că valorile termice maxime vor atinge o medie de 4...5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi -1 grad, instalându-se astfel un regim termic uşor mai cald decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii decembrie şi care se va menţine până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

Vor fi posibile precipitaţii în general slabe, predominant sub formă de ploaie, în intervalul 25-29 decembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri