Weekend cu vreme frumoasă. Maximele, însă, nu vor depăși 26 de grade

Data publicării:
vremea-3

Prognoza meteo pentru noaptea de vineri spre sâmbătă

Vremea în Timiș - Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla, de la slab la moderat, dinspre nord-vest. Spre dimineaţã, izolat, vor fi condiţii de ceaţã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 şi 14 grade.
Vremea în Arad - Noapte cu vreme frumoasă și în judeţul Arad. Cerul va fi variabil, vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector nord-vestic, iar minimele se vor situa între 10 și 13 grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat din nord-vest. Spre dimineaţã, izolat, vor fi condiţii de ceaţã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 şi 14 grade.
Vremea în Hunedoara - Noapte cu vreme normal termic în județul Hunedoara. Cerul rămâne temporar noros. Vântul va sufla de la slab la moderat, iar temperaturile minime vor oscila între 9 și 12 grade.

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă

Vremea în Timiș - Vremea se menţine în general frumoasã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla, de la slab la moderat, dinspre nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 26 de grade.
Vremea în Arad - O zi cu vreme frumoasă în judeţul Arad. Cerul va fi variabil, temporar noros. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector nord-vestic, iar temperaturile maxime vor oscila între 19 și 25 de grade.
Vremea în Caraș-Severin - Vremea se menţine în general frumoasã. Cerul va fi variabil. Izolat, la munte se vor semnala averse slabe. Vântul va sufla, de la slab la moderat, dinspre nord-vest, cu intensificãri izolate la munte. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 26 de grade.
Vremea în Hunedoara - Și hunedorenii au parte de zi cu vreme frumoasă. Cerul va fi temporar noros, vântul va sufla, de la slab la moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 24 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri