Eșec în minimum de seturi cu vicecampioana

Data publicării:
sport2

CSU UV Timișoara a cedat în minimum de seturi duelul cu vicecampioana ediției trecute, SCMU Craiova. Oltenii s-au impus la 17, 12 și 21 și au bifat al 12-lea succes al stagiunii, la capătul unui joc în care opoziția gazdelor a venit prea târziu. În schimb, pentru timișorenii lui Sorin Schiesz și Sorin Grădinaru a fost a 19-a înfrângere din 20 de jocuri în actualul sezon al primei ligi.

”Am încercat să jucăm la punct, să nu facem multe greșeli și în final, așa cum ne-am propus, am obținut o nouă victorie - nu contează dacă am obținut-o mai greu sau mai ușor”,  a declarat Dănuț Pascu, antrenor SCMU Craiova.

”În primele două seturi nu am fost în apele noastre, chiar deloc, nu a semănat cu absolut nimic din ce știam. Am încercat, dar nu ne-a ieșit. În setul trei a fost mai bine, dar nici acolo nu pot să spun că sunt cu totul mulțumit”, a declarat Sorin Schiesz, antrenor/jucători CSU UV Timișoara.

Bănățenii nu au foarte mult timp de respiro, pentru că sâmbătă evoluează în nordul țării, pe terenul celor de la Știința Baia Mare, formație aflată pe locul 9 în clasament. Duelul cu băimărenii este al doilea dintr-o serie de trei partide disputate într-un interval de 5 zile.

redactor: Claudiu Sav

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri