Sari la conținut

Întăriri la Corona

Hocheiştii de la Corona Braşov au o scurtă perioadă de pauză odată cu întreruperea Ligii Mol.

HOCHEI

Aproape de jumătatea sezonului regulat, elevii lui Martin Lacroix se află pe locul 3 cu 32 de puncte dar şi cu cele mai multe meciuri disputate dintre formaţiile participante, 19. Pentru următoarea perioadă şefii clubului încercă să completeze lotul cu cei trei hocheişti semnaţi deja şi care aşteaptă în continuare obţinerea cetăţeniei române, Patric Polc, Denis Zabludovski şi Evgheny Emilianenko.

"Avem timp două săptămâni în care ne vom hotărâ ce vom face. Polc oricum va trebui să joace, Toke a re o uzură psihică şi chiar dacă apără bine el trebuie să ştie că este Polc în spatele lui", Emilian Cernica - preşedinte secţie hochei Corona Braşov.

De asemenea braşovenii sunt în discuţii avansat pentru sosirea unui centru străin la Braşov.

"Pe celălat post pe care îl mai avem nu vom aduce un fundaş dacă Polc va fi înregimentat ca şi stranier, vom aduce un centru, eu zic că e un centru bun îl ştim deja e canadian. În proporţie de 90 la sută este ca şi venit. Trebuie să semneze contractul", Emilian Cernica - preşedinte secţie hochei Corona Braşov.

În acest moment Corona Braşov are în lot 4 stranieri iar regulamentul Ligii Mol permite trecerea pe foaie a maxim 6 jucători de altă nationalitate. În perioadă următoare va reveni pe gheaţă şi Huba Borş, refăcut după o opreţie la umăr. În următorul meci din Liga Mol Corona Braşov va întâlni, pe teren propriu, campioana DVTK Miskolc.