Sari la conținut

HANDBAL FEMININ. CSU Oradea, înfrângere în ultimele secunde

A fost spectacol la primul meci oficial din 2018 pentru fetele de la CSU Oradea. Handbalistele antrenate de Doina Ardelean au cedat cu 34-35 în faţa Coronei Braşov.

„A fost un meci foarte disputat, scorul putea fi oricare altul - şi în favoarea noastră. Oricum, este o echipă pe care o respectăm, Corona Braşov. Numai numele spune deja ceva. Important este că jucătoarele noastre au făcut un meci foarte bun", a declarat Doina Ardelean, antrenoarea CSU Oradea.

Cele două formaţii au condus, pe rând, ostilitățile. Cu un „careu de aşi" format din fostele jucătoare de Champions League - Cetăţeanu, Rudics, Vârtic și Beşe - CSU a revenit în partea a doua şi a trecut la conducere, 28-25. Golul care a decis învingătoarea a fost înscris când mai erau 40 de secunde din meci de o jucătoare de doar 18 ani. Sorina Târcă a fost cea care a marcat, în total, 15 goluri pentru brașovence.

„Ne-am dorit foarte mult victoria. Am vrut să arătăm că merităm să jucăm şi mai sus şi ne bucurăm foarte mult că am reuşit", a spus Sorina Târcă.

În ciuda înfrângerii suferite în prima etapă din returul Diviziei A de handbal feminin, seria de vest, Oradea continua să se situeze pe locul cinci. În schimb, Corona şi-a consolidat poziţia a treia în clasament. În etapa viitoare, CSU se va deplasa la Timişoara, pentru întâlnirea cu Universitatea de Vest.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş