Polițist local, băut la volan

Data publicării:
politist

Un polițist local s-a urcat băut la volan şi a distrus cinci maşini parcate. Incidentul s-a produs aseară, într-un cartier din Arad. Bărbatul nu era în timpul serviciului.

Accidentul a avut loc în cartierul Gai din municipiul Arad. Şoferul de 38 de ani nu a reuşit să mai stăpânească maşina şi a intrat în plin în câteva autoturisme parcate regulamentar.

”Am auzit o frână, și după aia bubuituri ca în filme nene, și ies afară și uite rezultatul. (reporter: Aveți mașina lovită?) Nu, numai trei, trei mașini”, a declarat un păgubit.

”Un băiat sub influența băuturilor alcoolice a făcut un dezastru, a distrus vreo șase mașini. (reporter: V-a lovit și mașina dumneavoastră?) Două și o remorcă”, a declarat alt păgubit.

Șoferul s-a ales cu câteva răni, dar a refuzat să primească îngrijiri medicale. A ajuns totuși la spital pentru recoltarea de probe biologice.

”A pierdut controlul direcției de deplasare acroșând cinci autovehicule care se aflau parcate regulamentar in afara părții carosabile. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,51 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat Merca Flavius, Inspector principal, Politia Rutiera.

De isprava omului legii au fost informați și superiorii săi de la Poliția Locală.

”Deocamdată conducerea direcției de politie locala arad, nu va lua nici o măsură disciplinara împotriva polițistului local, întrucât acesta nu se afla în exercitarea serviciului, fiind în concediu de odihnă. Așteptăm finalizarea cercetărilor, după care se va lua o decizie la nivel de direcție”, a declarat Ralu Cotrău, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferului vinovat şi i-au suspendat permisul auto. Cercetările în acest caz continuă.

operator: Cristian Kovac

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri