Revelionul mămicilor

Data publicării:
revelion

A fost petrecere de... Revelion la Timișoara, în acest sfârșit de săptămână. Un revelion inedit la sfârșit de ianuarie. Peste 200 de mămici din Timiș, București și chiar Anglia și-au lăsat acasă copiii, soții și grijile și au sărbătorit acum trecerea în noul an. S-au răsfățat cu muzică bună și cu un meniu ca la carte. În tot acest timp, tăticii au rămas, de serviciu, acasă.

Pregătirile pentru noaptea de Revelion au început încă de sâmbătă dimineață. Grăbite și entuziasmate, mămicile au mers prima dată la salonul de înfrumusețare.

Bianca Potyesz, are 39 de ani și locuiește în Timișoara. Este psiholog, om de afaceri și mamă, poate cel mai important job. Însă, pentru petrecerea Mămicilor Mai Tari Ca Google, din acest sfârșit de săptămână, a lăsat toate grijile de-o parte.

”Am venit aici la freză la machiat. Am ajuns și jumătate de oră acasă să le dau soțului și copilului meu să mănânce și sunt aici mă duc acasă mă îmbrac și plec la petrecere", a spus Bianca Potyesz - mamă și fondator "Mămici Mai Tari Ca Google”.

În cealaltă pate a orașului o altă mamă se pregătește de zor pentru Revelion. Îmbrăcată la patru ace și plină de emoții Andra Gărdăreanu nu pleacă până nu lasă și câteva...instrucțiuni.

"Să nu uiți să-i dai să pape. E ciorbiță cu varză în frigider. Antibioticul la 10 jumate și apoi direct nani, da?"  - Andra Gărdăreanu.

Petrecerea a avut loc într-un restaurant select. Mamele s-au răsfățat cu muzică de calitate și meniu ca la carte.

 "Meniul este specific pentru Anul Nou. Un aperitiv bogat în cărnării, în porcării...cum le spunem noi. Avem și o friptură asortată din porc și din pui și bineînțeles un desert", a spus Eli Popa - administrator, "Mămici Mai Tari Ca Google".

Cheful s-a terminat cu mult după miezul nopții. În total, peste 27 de mii de femei fac parte din grupul Mămicilor Mai Tari Ca Google.

reporter: Laura Vieru/ operator: Dan Petcu

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri