Ultima zi de vacanţă pe pârtie

Data publicării:
ULTIMA ZI VACANTA

Ultima zi de vacanţă a umplut pârtiile din Poiana Braşov. Sute de copii s-au bucurat de zăpada proaspăt aşternută şi cu greu au putut fi luaţi de pe derdeluş. Cei mai mulţi au preferat săniuţele şi colacele de tubing, însă au fost şi puşti care şi-au pus schiurile sau placa de snowboard în picioare.

Poiana Braşov a arătat ca un furnicar în ultima zi de vacanţă. Peste tot pe unde te uitai vedeai copii îmbujoraţi care trag sănii la deal şi apoi curajoşi pornesc la vale.

"Frumoasă, doar că începe şcoala şi nu mai avem aceleaşi activităţi. Cum a fost vacanţa în Poiană? A fost foarte frumoasă, mai ales priveliştea. Îmi place aici că mă pot relaxa şi să fac activitatea care îmi place, să mă joc" , copil.

Părinţii abia i-au urnit spre case, mai cu seamă că pe seară toţi trebuie să îşi pregătească ghiozdanul pentru prima şi de şcoală.

"Se termină vacanţa, dar în acelaşi timp e şi o zi fericită pentru că mai e încă o zi de pârtie putem să ne dăm în continuare. Cum e pârtia? Foarte bună. De mâine cum o să fie? O să fie la fel, dar nu o să mai vin aşa des", copil.

"E bine, mi-am făcut telemele, am învăţat. Şi azi la distracţie ultima zi. Da. Aştepţi să înceapă şcoala sau mai bine aici? Mai bine aici", copil.

"Mi se pare foarte interesant şi îmi place foarte mult pentru că e distractiv. E ultima zi vacanţă, de mâine începe şcoala. Da... din păcate... Cum o să fie? Destul de rău, cu teme şi toate lecţiile! Mai bine pe pârtie pe schiuri? Mult mai bine", copil.

Cea mai mare distracţie a fost pe pârtiile de săniuş şi de tubing, unde copii au participat şi la concursuri inedite. Pentru o parte din şcolari, următoarea vacanţă de schi va veni peste trei săptămâni.

Reporter: Sorin Secli / Operator: Zoltan Rapo

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri