Sari la conținut

UN AN CU DIGI24. O echipă de profesionişti, în slujba telespectatorilor

Onestitatea şi corectitudinea ştirilor pe care vi le aducem sunt reperele profesionale principale pentru echipa Digi24, un colectiv care a crezut într-un proiect jurnalistic unic în România.

Liana Alexandru - jurnalist Digi24; „Eu pot să zic că am fost aici nu de la facerea lumii, ci dinaintea zeilor. Era greu de crezut că mai poţi să mai vii şi să defilezi cu aceste valori tradiţionale: imparţialitate, credibilitate, obiectivitate”.

George Orbean - project manager Digi24: „A fost foarte simplu. Probabil că a fost prima reîntoarcere la originile televiziunii, a fost prima tentativă de a face o televiziune mai puţin sofisticată şi mai mult orientată spre telespectator”.

Adriana Muraru - jurnalist Digi24: „Într-o prima fază, să fii altfel naşte suspiciune, neîncredere, dar cred că pe termen lung e un pariu căştigător”.

Dana Vlad - şef secţie Eveniment: „Am fost isteţi la început şi am recrutat ce era mai bun pe piaţă. Oameni care ştiu să se mişte în ritmul pe care ni-l dorim noi. Adică rapid, cel mai rapid”.

Luca Niculescu - realizator Digi24: „E locul în care ne putem face meseria aşa cum am învăţat-o şi cum credem că trebuie făcută. Ce poate fi mai frumos?”.

Frumuseţea proiectului Digi24 a atras şi alţi profesionişti, care s-au alăturat cu mintea deschisă echipei noastre.

Liana Subţirelu - şef secţie Social: „E jurnalism pur, ceea ce e foarte important”.

Lidia Focşan - şef secţie Economic: „Mă simt ca şi cum sunt aici de un an, deşi sunt doar de trei luni. E altfel”.

Elena Vijulie - realizator Digi24: ”Este un loc firesc pentru această meserie. Cred că în acest moment Digi24 a devenit un model”.

Jurnaliştii Digi24 au dezvăluit unele dintre cele mai emoționante momente trăite în primul an de emisie.

Sanda Nicola - jurnalist Digi24: „Dacă mă uit la ceea ce am făcut în ultimele zile, acoperirea evenimentelor de la Vatican, pot să vă spun că nu aş fi putut să fac asta în alta parte. Animalele de companie ale familiei Cămătaru au surclasat evenimentele de la Vatican. Aici asta nu s-a întâmplat”.

Cătălin Bălan - reporter Digi24: „Aici ai libertatea ca reporter de a te exprima aşa cum gândeşti.

De exemplu, momentul alegerilor şi rezultatele finale. Chiar s-a decis între jurnalişti să se uite pe Digi24 pentru că erau convinşi că acolo nu o să fie nimic părtinitor”.

Valentin Popescu - reporter Digi24: „Merg în fiecare zi pe teren şi vedem la celelalte televiziuni că Oana Zăvoranu a ajuns la spital şi te sună ceilalţi colegi dacă ai aflat cum e Oana şi noi le spunem că nu ne interesează asta”.

Ioana Hagi-Stan - reporter Digi24: „Fetele de la alte televiziuni ne spun mereu că arătăm foarte bine. E un soi de admiraţie. Noi avem un ritual dimineaţa, îşi fac un machiaj pentru HD, e o diferenţă uriaşă între noi şi restul. Asta e prima impresie. Fetele de la Digi24 arată poate mai bine decât restul”.

Ne-am lansat într-un an plin de evenimente pe scena politică din România. A fost un botez de foc în ne-am definit principiile şi le-am aplicat.

Alice Iacobescu - realizator Digi24: „Nu este Digi24 la un an, ci Digi24 în primul an. Îmi doresc foarte mult alţii dupa acest prim an”.

Alex Hrincă - editor Digi24: „Îmi propun să descopăr România acolo de unde am lăsat-o, să găsesc oamenii frumoşi pe care i-am văzut, oraşele frumoase şi să-i cunoaştem pe oamenii politici la ei acasă”.

Cristian Citre - reporter Digi24: „Sper ca Digi24 şi toată echipa să ne menţinem ştacheta la fel de sus şi sa privim mult mai departe şi să lansăm noi provocări”.