Atacul lui Cătălin Predoiu la adresa "candidaţilor-marionetă"

Data publicării:
catalin predoiu agerpres 29-1.08

 

FOTO Agerpres

Predoiu a lansat atacul după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare în dosarul referendumul. Liderul PNL consideră că președintele PSD sfidează justiția pentru că nu demisionează din funcție.

Sunt convins că doamna Gabriela Firea nu va accepta să-i fie condusă campania electorală de către doi condamnați penal definitiv pentru mistifcarea votului cetățenilor. E o glumă amară, firește. Toți candidații PSD pentru București, în frunte cu doamna Gabriela Firea, sunt candidați-marionetă ai unor infractori, Președintele PSD și seful de campanie al doamnei Gabriela Firea, candidat la Primăria Generală a Capitalei. Ce părere aveți, dragi bucureșteni? Despre ce proiecte putem vorbi pentru București și cu cine să o facem, când în cazul PSD suntem la “piciorul broaștei” în materie de democrație?! PSD și candidații săi ar trebui mai întâi să iasă din ”zodia furtului voturilor”, înainte de a minți despre școli, familie, spitale și integritatea administrației locale.
Pe langă toate acestea, refuzul lui Dragnea de a demisiona este o sfidare a justiţiei care l-a condamnat pentru gestionarea ilegală a campaniei electorale, campanie pe care Dragnea mai vrea să o organizeze încă o dată. De fapt, Dragnea are ultimul cuvânt în raport cu justiţia, prin refuzul de a demisiona”, este mesajul lui Cătălin Predoiu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri