Gafele politicienilor din precampania electorală 

Data publicării:
catalin predoiu fb-1

Emoţiile de a-şi fi asumat candidatura din partea PNL la Primăria Capitalei şi-au spus cuvântul în cazul lui Cătălin Predoiu. S-a văzut asta clar în discursul său, plin de repetiţii.

Bucureştiul e o capitală europeană şi va rămâne o capitală europeană, pentru că România e o ţară europeană şi va rămâne o ţară europeană. Bucureştiul are nevoie de aceea de o administraţie europeană”, a spus candidantul PNL la primăria Capitalei.

În schimb, Gabriela Firea are probleme cu orientarea în spaţiu. Deşi se afla în Parcul Bazilescu din sectorul 1, candidatul PSD la Primăria Capitalei se considera în centrul Bucureştiului. În realitate, însă, există o distanţă de 8 kilometri care desparte locul în care se afla Gabriela Firea de Kilometrul 0.

„Aici suntem în centru, nu putem spune că suntem la periferie. Asta nu înseamnă că acceptăm la periferie să fie ca într-o zonă rurală”, a spus Gabriela Firea.

În vremurile în care era candidat, Traian Băsescu acorda mare atenţie materialelor de promovare şi era cunoscut pentru sloganurile orginale. Acum pare să nu mai dea dovadă de la fel de multă inspiraţie. Fostul președinte a prezentat candidații din partea PMP într-un clip lipsit de orginalitate. 

„Aceasta este echipa de candidaţi ai Partidului Mişcarea Populară, pentru funcţiile de primari. Am convingerea că ei vor pune Bucureştiul în mişcare, pentru că sunt de la Partidul Mişcarea Populară. Puneţi Bucureştiul în mişcare! Punem Bucureştiul în mişcare!”, spune Traian Băsescu în filmarea în care a anunțat candidații din partea PMP.

Campania electorală va începe oficial peste aproape două săptămâni, pe 6 mai.

Citește și: 
Demisii în masă la Sectorul 4

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri