ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Kelemen Hunor: „Nu sunt naiv, știu că nu o să intru în turul doi!”  

Data publicării:
HUNOR DIGI RADE

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014  Întrebat pe cine ar susține în turul doi, candidatul UDMR Kelemen Hunor a refuzat să dezvăluie și a glumit spunând că cel care ar avea nevoie de susținere ar putea fi el însuși.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014  „Eu sunt foarte sincer. Discutăm după primul tur. Până nu trecem de primul tur nu am cum să discut despre turul doi. Poate că o să fiu eu. Aștept susținere!”, a declarat Kelemen Hunor la Digi24. Acestui răspuns i-a urmat întrebarea firească: „Vă așteptați să intrați în turul doi?”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014  „Cine știe”, a spus candidatul UDMR, căruia i s-a atras atenția că sondajele indică doar 3-4 la sută. „Trebuie să câștigi alegerile, nu sondajele”, a spus Kelemen Hunor, în glumă.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014  „Eu am vrut să prezint un proiect de țară și sper că am reușit. Am vrut să arăt că știu ce-aș face dacă aș fi președinte. Nu sunt naiv, știu că nu o să intru în turul doi! Glumim, glumim, dar știu și eu că România nu pregătită pentru a vota un candidat de etnie. Am vrut să arăt că există un proiect care ar asigura un traseu foarte corect european. Și să mai demontăm din prejudecăți”, a spus Kelemen Hunor la Digi24. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Kelemen Hunor: „Nu de naționalitate trebuie să fii mândru”

Kelemen Hunor: „Trebuie să-i liniștim pe români: noi nu vrem să luăm nimic!”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri