Sari la conținut

Documentarul „2 pentru România”, viral pe internet

Foarte mulţi români şi-au exprimat aprecierea pentru acest demers jurnalistic prin mesaje postate pe reţelele de socializare sau direct pe site-ul nostru, www.digi24.ro. Iată câteva mărturii:

Magda Bărăscu din Copenhaga, Danemarca ne-a scris "cel mai normal și reconfortant moment al mizerabilei campanii electorale ! Bravo Digi24 !"

Ichim Vasilică din Oradea spune că graţie acestor documentare a văzut o altă faţă a candidaţilor: „Mi-au plăcut ambele filme difuzate de Digi24 despre Victor Ponta și Klaus Iohannis. A fost un demers lăudabil și e bine să-i cunoaștem și altfel pe acești oameni. Mai ales că a fost în nota postului, adică echidistant".

Şi Laura Pavaloaia laudă inițiativa Digi24 : „Mai avem si o televiune normala. Bravo Digi24!”

Răzvan Dragoș scrie: „Excelent acest documentar! Avem nevoie de enclave de jurnalism adevarat, ca Digi24. Sper sa nu se schimbe!"

Mircea Poeana din București spune că "cele doua filme despre candidatii la presedintie, realizate de Florin Iepan si difuzate aseara de Digi24, ar trebui preluate de catre toate televiziunile si date pe post la o ora de maxima audienta."

Josephine Ivan din București a lăsat un mesaj pe site: "thx, Digi , in sfarsit o prezentare profesionala ! THX again."

Documentarul „2 pentru România” va fi redifuzat de postul nostru de televiziune mâine, începând cu ora 19.30. Poate fi urmărit și pe site-ul nostru, AICI.