Sari la conținut

Premierul avertizează din nou MAE: Dacă e vreun român care nu poate vota, plecaţi toţi din funcţie!

"În România nu a fost absolut nicio problemă, 9,6 milioane de români au votat în regulă. La Externe, ministrul este la Biroul Electoral Central, toate măsurile pe care le va decide Biroul... punem la dispoziţie toate resursele financiare şi umane necesare. În frunte cu ministrul, toţi secretarii de stat, toată conducerea ministerului veţi fi duminica de 16 într-o capitală unde au fost probleme, la Londra, la Paris, la Bruxelles...vă alegeţi, dar răspundeţi personal şi seara, chiar dacă sunt ales preşedinte, dacă e vreun român care să nu poată să voteze, plecaţi toţi din funcţie. Eu cred că va vota fiecare român", a spus Ponta reprezentanţilor Ministerului Afacerilor Externe (MAE), în şedinţa de guvern, în faţa presei.

VOT ÎN DIASPORA. Emil Hurezeanu: Problema e că aici s-ar putea ascunde explozibilul pentru dl. Ponta

O nouă manifestaţie în faţa Ambasadei de la Paris. 100 de români au protestat, aseară, pentru că nu au putut să voteze duminică

Luni, aflat la sediul Ministerului Afacerilor Externe, premierul Ponta a declarat că ministrul de resort, Titus Corlăţean, şi echipa din minister garantează cu funcţiile lor că, pe 16 noiembrie, niciun cetăţean român din străinătate care vrea să voteze nu va rămâne în afara unei secţii de vot.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!