Video "A aruncat 10 găleți cu apă de la etaj". Cum s-a răzbunat o femeie din Oradea pe gălăgia de la terasa blocului în care locuiește

Data actualizării: Data publicării:
colaj femeie apa cu galeata
Supărată pe gălăgia de la terasă, o femeie a aruncat găleți cu apă de la etaj. Sursa foto: colaj video TikTok / iagheralexandru

Incident mai puțin plăcut pentru clienții unei terase din Oradea. Oamenii s-au trezit udați, de la etaj, de o vecină supărată pe gălăgia care se auzea de la parter. În filmările publicate pe TikTok de un martor se vede cum femeia aruncă apă cu găleata peste copertina de pânză. "A aruncat peste 10 găleți de apă pe terasa pub-ului", a declarat, pentru Bihon.ro, cel care a surprins momentul.

Incidentul a avut loc pe strada Alecsandri nr. 3 din Oradea noaptea, în jurul orei 01:00, scrie sursa citată. La parterul imobilului locuit este o terasă pe care se aflau, în acel moment, câțiva clienți.

În imaginile surprinse de un martor și publicate pe TikTok se poate observa cum, de la etaj, o femeie aruncă găleți cu apă peste copertina pub-ului, cel mai probabil revoltată că nu se poate odihni.

@iagheralexandru #waterattack #part2 #oradea #romania ♬ original sound - iagheralexandru

Clienții reacționează la apa scursă în jurul lor. Unii zâmbesc, alții înțeleg imediat mesajul și se ridică să plece.

"Vecina de deasupra a fost frustrată din cauza muzicii și a aruncat peste 10 găleți de apă pe terasa pub-ului de sub apartamentului ei. Patronul a chemat politia deoarece aceasta a udat câțiva dintre clienți", a declarat pentru Bihon.ro cel care a filmat momentul.

De altfel, într-un al doilea videoclip se vede și un echipaj de poliție, venit să restabilească liniștea și ordinea publică.

@iagheralexandru #police #oradea #waterattack ♬ original sound - iagheralexandru

"Omul vrea sa doarmă și ăia stau sub geamul lui", a comentat cineva la postare. 

"Sincer, dacă după anumită ora faci gălăgie și poliția nu face nimic, că au autorizație… nu condam aceste acțiuni", a spus altcineva. 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri