13 pasageri implicați într-un accident, în Arad. Doi copii și trei adulți au fost transportați la spital cu mai multe ambulanțe

Data publicării:
accident Arad
Cinci răniți, dintre care doi copii, în urma unui impact violent între un microbuz și o mașină mică. Foto: Facebook/Arad Obiectiv

Un microbuz în care se aflau opt pasageri s-a ciocnit violent cu un autoturism în care se aflau șoferul și patru pasageri. Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN 7, în dreptul localității Pecica, din judeţul Arad. Doi copii și trei adulți, care au suferit răni serioase în urma impactului, au fost transprtați la spital.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, accidentul a avut loc la marginea oraşului Pecica, în zona nodului rutier cu autostrada A1.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale ale SMURD şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

În urma evaluării medicale, au fost transportate la spital cinci victime, între care doi minori. Restul persoanelor implicate în accident nu necesită transport la spital, a transmis ISU Arad.

Pompierii voluntari din Pecica au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC al Poliţiei Române, pe DN 7 traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un sens.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri