51 de români din străinătate au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. Cei mai mulți sunt în Italia

Data publicării:
epidemie coronavirus, oameni pe strada, cu masti de protectie
Foto: Profimedia.ro

51 de cetăţeni români din străinătate au fost testaţi pozitiv cu COVID-19, informează Grupul de Comunicare Strategică. Potrivit sursei citate, 38 sunt în Italia, 4 în Spania, 2 în Namibia, 2 în Indonezia, 2 în Franţa şi câte unul în Tunisia, Irlanda şi Luxemburg.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) şi până la acest moment, 8 cetăţeni români aflaţi în străinătate, 7 în Italia şi unul în Franţa, au decedat, arată autorităţile.

144 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, în România

Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 23 la București, 6 la Craiova, 2 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire. 8 cetățeni români aflați în străinătate, 7 în Italia și unul în Franța, au murit.

Până la această oră, 13 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Iași, Suceava, Arad, Craiova, Timișoara și Bacău, au decedat.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri