A murit Daniel Barbu, fostul ministru al Culturii

Data publicării:
daniel-barbu-conferinta-inquamphotos-george-calin (1)
Foto: InquamPhotos / George Călin

Daniel Barbu, profesor universitar și fost ministru al Culturii, a murit luni, a anunţat Facultatea de Teologie Romano-Catolică a Universităţii din Bucureşti.

„Astăzi, a trecut la cele veşnice prof. Daniel Barbu. Să se odihnească în pace. Şi-a trăit viaţa sub motto-ul: «Nil nisi Cruce». Domnul să-l fericească în patria cerească pentru tot binele făcut în viaţa pământească”, a transmis instituţia de învăţământ, într-o postare pe Facebook, potrivit Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Liturghia de înmormântare se va celebra joi, începând cu ora 10,00, la Biserica Sfânta Tereza a Pruncului Isus din Bucureşti (Şos. Olteniţei 3-5).

Născut pe 21 mai 1957 în Bucureşti, Daniel Barbu a fost istoric român, senator de Bucureşti din partea PNL, fost ministru al Culturii în perioada 21 decembrie 2012 - 12 decembrie 2013 şi profesor al Facultăţii de Teologie Romano-Catolică din Universitatea din Bucureşti unde a predat Teologia politică, Teologie socială şi Istoria Bisericii.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri