Accident grav lângă București: Doi copii și doi adulți au murit

Data actualizării: Data publicării:
accident
Accident grav lângă București. Patru oameni au murit, printre care și doi copii

Accident grav lângă București. Patru oameni, printre care și doi copii, au murit. S-a întâmplat pe un drum foarte circulat, DN4, dintre București și Oltenița, în localitatea Frumușani.

Tragedia a avut loc pe DN4, între București și Oltenița, în localitatea Frumușani, din județul Călărași.

Accidentul s-ar fi petrecut pe fondul depășirii neregulamentare, cele două mașini izbindu-se frontal.

În urma accidentului, 4 persoane, dintre care 2 adulți și 2 minori, din același autoturism, au decedat, iar una, din cel de-al doilea autoturism, a fost rănită grav.

„Astăzi, 25 august a.c., în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 4, la limita cu județul Călărași, în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma accidentului, a rezultat decesul a 4 persoane aflate în unul dintre autoturisme, respectiv vătămarea unei persoane din celălalt autoturism implicat. Persoana în cauză a fost transportată la spital, unde i se acordă îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier,” a transmis IPJ Ilfov.

Traficul rutier în zonă este complet blocat.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri