Accident grav pe A4. Un TIR a trecut peste balustradă și a căzut în gol de la 30 de metri

Data actualizării: Data publicării:
balustrada distrusa
Grav accident în județul Constanțala, la ieșirea de pe A4, unde un TIR s-a prăbușit mai mulți metri în gol. Foto: Captură video

Grav accident în județul Constanța, la ieșirea de pe A4. Un TIR încărcat cu cereale a trecut peste balustradă și a căzut în gol de la aproximativ 30 de metri.

Impactul a fost atât de violent, încât TIR-ul a fost distrus aproape în totalitate.

Șoferul a rămas încarcerat în cabină și a fost nevoie de o echipă de descarcerare. Bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Echipajul de descarcerare al ISU Dobrogea ajuns la fața locului a scos victima dintre resturile cabinei autotrenului. Cadrele medicale SMURD prezente la fața locului au încercat resuscitarea șoferului în vârstă de 23 de ani, dar fără succes.

"În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A4 – dinspre A2 către DN 39 A (Poarta 9 Port Constanța).

În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu, ulterior părăsind partea carosabilă și căzând într-o prăpastie. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri