Video Al patrulea incident în Pasajul Unirii. Un autocar a lovit limitatorul de înălțime și mai multe bucăți au căzut pe o mașină

Data actualizării: Data publicării:
Un autocar a lovit limitatorul de înălțime la intrarea în pasajul Unirii
Un autocar a lovit limitatorul de înălțime la intrarea în pasajul Unirii. Foto: Facebook/ Captură video Infotrafic București Ilfov

Un nou incident în Pasajul Unirii s-a produs sâmbătă după-amiază, al patrulea în mai puțin de o săptămână de când a fost redeschis după reabilitarea care a costat 12 milioane de euro. Un autocar în care se aflau 32 de copii a lovit limitatorul de înălțime de la intrare, iar în momentul impactului bucăți s-au deprins și au căzut pe parbrizul mașinii altui șofer.

Bara albă din imagini s-a desprins din spatele autocarului, după ce a lovit limitatorul de înălțime de la intrarea în Pasajul Unirii. În autocar se aflau 32 de elevi care se întorceau de la un concurs de muzică populară. Nu a fost nimeni rănit, dar copiii s-au speriat tare și au intrat în panică.

"Am coborât, au venit de la poliție, pompieri, ne-am liniștit. Copiii erau în panică, dar nu a avut nimeni nevoie de ajutor. Am completat pentru fiecare copil o fișă și acum să vedem dacă putem contiuna drumul spre casă cu același mijloc de trasport", a declarat coordonatorul copiilor.

În accident a fost implicat și un alt șofer. Bucățile desprinse din autocar au căzut direct pe parbrizul mașinii acestuia.

Traficul într-una dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei s-a desfășurat cu restricții timp de ore bune. 

Accidentul vine după ce, în urmă doar cu două zile, un TIR s-a lovit tot în limitatorul de înălțime de la intrarea în Pasaj. Atunci, într-o intervenție la Digi24, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a spus că s-au făcut teste și înălțimea pasajului e aceeași ca înainte de reabilitare.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri