Amendă de 30.000 de lei şi mașina confiscată pentru un bărbat prins că arunca moloz la marginea Capitalei

Data publicării:
masina de politie locala care a surprins basculanta cu deseuri
Amendă de 30.000 de lei şi confiscarea autobasculantei, pentru aruncarea molozului pe un teren de la marginea Capitalei. Foto: Poliția Locală a Municipiului București

Şoferul unei basculante a fost surprins în timp ce descărca deşeuri provenite din construcţii pe un teren de la marginea Bucureştiului. Bărbatul a fost amendat cu 30.000 de lei, iar mașina i-a fost confiscată, anunțăPoliţia Locală a Municipiului Bucureşti.

Şoferul basculantei de 12 tone a fost surprins de poliţiştii locali din cadrul DGPLCMB în timp ce bascula deşeurile pe o proprietate privată din Sectorul 1 al Capitalei. În urma verificărilor, poliţiştii locali au constatat ca basculanta aparţine unei firme de transport "recidivistă". Potrivit sursei citate, în luna februarie, un alt vehicul greu al aceleiaşi societăţi a fost surprins, tot de către poliţiştii locali ai DGPLCMB, în timp ce arunca deşeuri rezultate din construcţii în acelaşi loc.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Atunci, inspectorii Poliţiei Locale Bucureşti au sancţionat firma cu 50.000 de lei pentru încălcarea normelor de protecţie a mediului. Astăzi, sancţiunea a fost mai drastică. Poliţiştii locali au solicitat sprijinul Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Bucureşti care, pe lângă amenda de 30.000 de lei, a dispus şi confiscarea autobasculantei", se menţionează în postarea pe Facebook a Poliției Locale.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri