Andrew Tate, mesaj controversat după ce a fost scos din arest pentru a fi dus la spital: „Am fost atacat”

Data actualizării: Data publicării:
Andrew Tate, arestat
Andrew Tate spune că „a fost atacat de Matrix”. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Britanicul Andrew Tate a scris pe Twitter că „a fost atacat de Matrix”, făcând aluzie la informațiile apărute în presă despre starea lui de sănătate, relatează Insider.

Duminică, Andrew Tate a fost dus la un spital din circuitul civil din București să fie văzut de un medic specialist, unde i s-au făcut mai multe analize. Ulterior, acesta a fost dus înapoi în arestul Poliției Capitalei unde rămâne până marți, atunci când speră să obțină eliberarea din arest.

După vizita medicală, Andrew Tate a scris pe Twitter că ar fi fost „atacat de Matrix”, dar că este „greu de ucis”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 „Matrix m-a atacat. Dar ei înțeleg greșit, nu poți ucide o idee. Greu de ucis", este mesajul care a apărut pe contul britanicului, prin care ironizează informațiile potrivit cărora s-ar confrunta cu probleme de sănătate. 

Conform legislației în vigoare, persoanele reţinute care urmează tratamente medicale sau au nevoie de investigaţii ce nu pot fi făcute la cabinetul medical din arest pot fi transportate sub pază, la un spital. Andrew Tate a prezentat documente medicale ce arată că ar avea nevoie de un consult de specialitate care nu poate fi făcut în rețeaua sanitară a Ministerului de Interne. 

Andrew Tate, alături de fratele său, Tristan Tate, a fost arestat în cadrul unei anchete privind traficul de persoane pe 29 decembrie 2022. Cei doi sunt acuzați că au ademenit femei prin metoda loverboy, pe care le-ar fi exploatat pentru a produce filme porno.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri