Video Filmare compromițătoare pentru frații Tate. Momentul care a dus la arestarea milionarilor

Data actualizării: Data publicării:
tate
Frații Tate au negat că ar fi plănuit să fugă din România. Foto: Captură video Digi24

Avem filmarea care ar fi dus la arestarea fraților Tate. Este momentul în care un apropiat al milionarilor a spus în mediul online că a vorbit cu Andrew și are de gând să fugă din România și să nu se întoarcă niciodată. Filmarea a ajuns și la polițiștii britanici care au emis mandatul european de arestare care a ajuns pe masa judecătorilor români.

„Andrew m-a contactat. El a spus: Hei, voi pleca din România în curând și probabil că nu mă voi mai întoarce niciodată. Dacă vrei să vii și să faci o săptămână de streamuri lungi și conținut înainte să plec, cred că va fi mare. Și a spus: "E acum ori niciodată!"”, spune bărbatul.

Aceste imagini apar în contextul în care frații Tate au negat că ar fi plănuit să fugă din România, iar avocații lor au precizat că acest video a fost înțeles greșit.

Apărătorul victimelor din Marea Britanie a spus, în exclusivitate pentru Digi24, că imaginile vorbesc de la sine și imediat cum a ajuns filmarea la ei au informat atât autoritățile din România, cât și polițiștii britanici pentru a cere mandatul de arestare pe numele celor doi indivizi.

„Noi am văzut acel video care circula pe Twitter unde un asociat al fraților Tate a spus că a vorbit cu Andrew și acesta a spus: „Haideți să ne reunim și să facem materiale dar să facem asta cât mai repede pentru că nu o să mai fiu în România pentru mult timp și nu cred că o să mă mai întorc vreodată”.

Evident asta arăta că el o să încerce să fugă așa că am trimis acest video atât autorităților din România cât și celor din Marea Britanie

Frații Tate au negat că plănuiau să fugă, dar video-ul vorbește de la sine”, a declarat pentru Digi24 Jack Beeston McJury, avocatul victimelor din  Marea Britanie.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri