Video Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun de la Craiova în plin val de caniculă. Căsuța Moșului a fost deja construită

Data publicării:
au inceput pregatirile pentru targul de craciun la craiova
Autoritățile au început organizarea Târgului de Crăciun, iar căsuța Moșului a fost deja construită. FOTO: Captură video Digi24

În plină arșiță și cod portocaliu de caniculă, la Craiova se fac pregătiri de Crăciun. Autoritățile au început organizarea Târgului de Crăciun, iar căsuța Moșului a fost deja construită. Comercianții care vor să participe la târg trebuie să se înscrie în cursa pentru obținerea unei tarabe.

La Craiova vorbim de 40 de grade Celsius, de un cod portocaliu de cnaiculă, însă autoritățile locale au postat mai multe mesaje pe rețelele sociale în care vorbesc de pregătirile pentru Târgul de Crăciun.

Căsuțele au fost pregătite deja și se așteaptă acum comercianții pentru a se înscrie și a-și vinde produsele.

Nu sunt singurele pregătiri. Căsuța lui Moș Crăciun a fost deja pregătită, are tot ce-i trebuie, chiar și instalația de lumini și va fi amplasată în centrul Craiovei, unde va avea loc Târgul de Crăciun în perioada 17 noiembrie - 2 ianuarie.

Vor fi și peste un milion de beculețe în Târgul de Crăciun, pentru că și de data aceasta autoritățile își propun să fie votat ca fiind cel mai frumos târg din Europa.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri