Video&Foto Au început probele la Pasajul Doamna Ghica din București. Când ar putea fi dat în folosință

Data publicării:
Sursa foto: Stelian Bujduveanu / Facebook
Sursa foto: Stelian Bujduveanu / Facebook

Ieri au început primele probe la Pasajul Doamna Ghica din Capitală, la testele statice fiind folosite opt autoutilitare de mare tonaj.

Primarul Nicușor Dan a scris ieri pe Facebook că luni și marți se vor realiza testele dinamice, iar în paralel se lucrează la rosturile pasajului, la parcările de sub pod și la iluminat.

Sursa foto: Stelian Bujduveanu / Facebook
Sursa foto: Stelian Bujduveanu / Facebook

Pe 21 august, Nicuşor Dan, anunţa că Pasajul Doamna Ghica ar urma să fie dat în folosinţă peste aproximativ două săptămâni. Edilul general adăuga că pasajul nu rezolvă problema structurală a traficului, subliniind importanţa dezvoltării transportului public.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Oraşul este complicat şi ca să rezolvi o problemă de structură a oraşului trebuie să acţionezi structurat. Nu mai merge să pui un pod aici, un pod acolo. În două săptămâni o să dăm drumul la podul de Doamna Ghica. Am muncit mult acolo. Nu o să rezolvăm mare lucru. Adică în intersecţia aceea se va circula mai bine, dar oamenii vor trece şi se vor bloca în intersecţia următoare. Ce trebuie noi să facem este: să dezvoltăm transportul în comun, să reparăm toate liniile de tramvai, să aducem tramvaie noi, o să mai vină 100 de autobuze electrice, 100 de troleibuze din fonduri europene sau din Fondul nostru naţional de mediu", a spus el, pentru B1 tv.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri