„Azilele groazei”. ÎPS Teodosie îl apără pe Pandele: Nu trebuie să-și dea demisia. Monștrii sunt cei care și-au bătut joc de bătrâni

Data actualizării: Data publicării:
ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului., in timpul unei slujbe religioase
ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, intervine în scandalul azilelor groazei și îi ia apărarea primarului din Voluntari, Florentin Pandele. ÎPS Teodosie susține că „un om nu poate să facă totul” și că pentru asta există „niște subalterni care au responsabilități”, precizând că soțul Gabrielei Firea este „un om care face foarte mult bine”. „Monștrii sunt aceia care și-au bătut joc de bătrâni, nu cei care apar la televizor”, a spus acesta, pentru Euronews România.

ÎPS Teodosie spune că nici ministrul Muncii, Marius Budăi, nu ar trebui să demisioneze. „Un om nu poate să facă totul. Sunt niște subalterni care au responsabilități. Pandele este un om care face foarte mult bine. Vină indirectă poate să aibă, directă nu, este un om care ajută foarte mult. Îl știu de când eram la București și l-am cunoscut. E un om deosebit, la fel ca și soția lui.

Este punctul meu de vedere, în lumina învățăturii și practicii bisericii eu nu mă abat de la disciplina bisericii. Biserica s-a implicat și implică foarte mult, nu ne e indiferentă suferința niciunui om. Cât putem îi ajutăm și îi susținem prin toate demersurile pe care le facem.

Marius Budăi nu cred că trebuie să își dea demisia. El trebuia să fie acolo, trebuie să luăm lucrurile după responsabilitatea directă, nu indirectă”, a declarat ÎPS Teodosie, pentru Euronews România.

„Monștrii sunt aceia care și-au bătut joc de bătrâni, nu cei care apar la televizor”, adaugă Arhiepiscopul Tomisului.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri