Bărbat din Suceava, arestat după ce a amenințat cu moartea polițiștii și și-a folosit familia drept scut uman

Data publicării:
george valentin negru
FOTO: Monitorul de Suceava

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a creat un adevărat scandal în Suceava, iar polițiștii s-au chinuit timp de două ore să îl încătușeze și să îl ducă la secție. În acest interval, George Valentin Negru a oferit un spectacol în care şi-a implicat soţia şi copilul minor, pe care i-a folosit drept scut pentru a se apăra de poliţişti, scrie Monitorul de Suceava

george valentin negru
FOTO: Monitorul de Suceava

Bărbatul a ameninţat cu moartea doi poliţişti suceveni şi a fisurat cu o piatră geamul maşinii de Poliţie. Oamenii legii fuseseră chemaţi de o femeie deoarece bărbatul respectiv ameninţase că îi va da foc la casă, scrie News.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, George – Valentin Negru a ameninţat o femeie din comuna Bilca că îi va da foc la casă. Aceasta s-a speriat şi a sunat la 112, iar în urma sesizării, la domiciliul acesteia au sosit doi agenţi de poliţie din cadrul Secţiei 4 Gălăneşti.

La vederea acestora, George – Valentin Negru a devenit agresiv şi i-a ameninţat pe cei doi cu moartea şi cu acte de violenţă, bărbatul având asupra sa şi un briceag. De asemenea, el a aruncat cu o piatră în autospeciala de poliţie, fisurând parbrizul acesteia.

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi ameninţare, iar apoi Judecătoria Rădăuţi a decis arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri