Bărbatul care s-a dat drept ginecolog și a abuzat sexual zeci de femei a fost trimis în judecată

Data publicării:
cabinet ginecolog
Foto: Shutterstock

Un bărbat din Bucureşti, acuzat că practica fără drept meseria de medic şi ar fi violat şi agresat sexual zeci de femei, a fost trimis în judecată de către procurori. El pretexta că doreşte să angajeze femeile şi le trimitea la un control de Medicina Muncii pe care tot el îl realiza, întreg consultul medical fiind filmat cu camere disimulate în cabinet, relatează News.ro.

cabinet ginecolog
Foto: Shutterstock

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribubalul Bucureşti, procurori au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a inculpatului Bogdan Giuseppe, cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni de exercitare fără drept a profesiei de medic, 31 de infracţiuni de viol, 23 de infracţiuni de agresiune sexuală, 48 de infracţiuni de violare a vieţii private.

De asemenea, bărbatul este acuzat de opt infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, o infracţiune de deţinere de instrumente în vederea falsificării de valori, o infracţiune de falsificare de valori străine şi o infracţiune de punere în circulaţie de valori străine falsificate.

În rechizitoriu, procurorii au reţinut că, în perioada 2016 – februarie 2017, Bogdan Giuseppe a creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta pe internet ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi.

”După ce victimele se arătau interesate de posturile respective, inculpatul le trimitea la medicul cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altul decât el însuşi. În prezenta cauză au fost identificate 92 de persoane de sex feminin care au vizitat cabinetul inculpatului pentru susţinerea pretinsului examen de Medicina Muncii”, anunţă procurorii.

Potrivit acestora, când victimele veneau la cabinetul său, Bogdan Giuseppe se prezenta ca fiind psiholog, fiind, în fapt, suspendat din această profesie, dar în acelaşi timp şi medic ginecolog, calitate pe care nu a deţinut-o niciodată, respectiv angajat al unor instituţii în domeniul siguranţei naţionale.

”După supunerea victimelor la un pretins examen psihologic, inculpatul îşi declina şi calitatea de medic ginecolog, inventând o serie de probleme medicale ginecologice de natură să alarmeze victimele. În acest mod inculpatul îşi convingea victimele să suporte un pretins control ginecologic, sub pretextul aplicării unor metode revoluţionare de eliminare a problemelor astfel identificate, urmărind, în fapt, satisfacerea propriilor nevoi sexuale. Pretinsele controale ginecologice se desfăşurau în faţa mai multor camere video disimulate în cabinet, cu care inculpatul înregistra activităţile respective, făcându-şi o veritabilă arhivă de materiale pornografice”, mai precizează procurorii.

Ulterior consultului, bărbatul contacta victimele din partea pretinsului angajator şi le explica faptul că nu fuseseră angajate, întrucât alte persoane se descurcaseră mai bine.

La cabinetul inculpatului au fost identificate mai multe înscrisuri oficiale falsificate, folosite pentru a susţine calităţile pe care pretindea că le deţine, dar şi instrumente pe care le deţinea în vederea falsificării de monedă, stabilindu-se că a falsificat şi deţinut în vederea punerii în circulaţie suma de 6.200 de dolari, în bancnote de 100 de dolari.

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Copacul din România sub care nu este bine niciodată să te adăpostești când este caniculă sau când plouă
Digi FM
Cine este soția lui Nicolae Stanciu. Căpitanul Naționalei României a cunoscut-o când avea doar 16 ani
Pro FM
Celine Dion, radiantă pe covorul roșu la premiera documentarului său. Artista arată uimitor în ciuda bolii de...
Film Now
Kevin Costner, reacție incredibilă după ce l-a distribuit pe fiul lui într-un film, deși nu are experiență...
Adevarul
De ce tot mai mulți oameni renunță la telefoanele inteligente: „Toate acestea s-au îmbunătățit în mod...
Newsweek
România alocă mai mulți bani de teama lui Putin ca Ungaria și Bulgaria. Ce avioane și tancuri luăm?
Digi FM
Câți bani a primit Babasha pentru a cânta la concertul Coldplay din București. Ce l-a avertizat pe Chris...
Digi World
Tu știi cum se mănâncă, de fapt, fructul kiwi? Un medic explică modul corect prin care poți asimila toate...
Digi Animal World
Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la...
Film Now
Richard Gere, în viața personală. Imagini rare cu starul din „Pretty Woman” și copiii lui, inclusiv la plajă...
UTV
Cati bani a incasat Babasha de la Coldplay?