Cătălin Predoiu: Lupta cu drogurile și interlopii va dura ani de zile. Poliția Română o va duce la capăt

Data publicării:
catalin predoiu
Ministrul participă la Londra la o reuniune despre lupta cu crima organizată, spălarea banilor şi traficul de droguri. FOTO: Inquam Photos / Mălina Norocea

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a transmis, luni, felicitări poliţiştilor care au descoperit peste cinci milioane de comprimate cu substanţe dopante şi a afirmat că lupta cu drogurile şi cu interlopii va continua ani de zile, însă „Poliţia Română o va duce până la capăt”, potrivit News.ro.

„Felicit poliţiştii care, zilele trecute, la Constanţa, au operat o importantă captură de droguri. Peste cinci milioane de comprimate, conţinând substanţe interzise. Sunt operaţiuni în curs care vor continua pe aceeaşi linie. Altele noi vor fi iniţiate de Poliţia Română. Este o luptă care va dura ani de zile cu drogurile şi cu interlopii şi sunt convins că Poliţia Română o va duce până la capăt”, a transmis, luni, ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

Acesta anunţă că ia parte, la Londra, la o reuniune consacrată luptei cu crima organizată, contra spălării banilor, contra traficului de droguri.

„Ne vom angaja în aceste platforme de cooperare pentru a face mai eficient efortul poliţiştilor români”, a mai transmis ministrul de Interne.

Predoiu a adăugat că se lucrează pe toate dosarele ministerului, inclusiv în ceea ce priveşte extinderea Spaţiului Schengen.

„Am avut, recent, o discuţie foarte bună cu domnul ministru Karner. Ne concentrăm pe organizarea aplicării prezentei decizii a Consiliului JAI, precum şi pe paşii care vor urma”, a mai declarat Cătălin Predoiu.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri