Ce spun medicii despre starea lui Mario Iorgulescu. Rămâne internat la Terapie Intensivă

Data actualizării: Data publicării:
mario-iorgulescu2-fb-1-e1568026332743

Medicii de la Spitalul Elias anunță, vineri, că se impune ca Mario Iorgulescu să continue tratamentul la Terapie Intensivă, deoarece încă există posibilitatea „unei evoluții nefavorabile”, chiar unele contuzii se refac lent.

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări: Contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie; Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; Anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, informează reprezentanții Spitalului Elias.

Potrivit medicilor, se impune continuarea tratamentului pentru Mario Iorgulescu în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece „se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile”.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, după ce a provocat un accident grav de circulație, în urma căruia un bărbat de 24 de ani a murit.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, a anunțat parchetul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri