Ce spune Poliția Română despre amenințările cu moartea la adresa deputatului PSD

Data publicării:
politia

Poliția Română a făcut precizări cu privire la relatarea deputatului PSD Petre Florin Manole, cu privire la faptul că a fost amenințat în secția 1 de poliție din București. Totul ar fi pornit de la un telefon dispărut într-un taxi, mașină condusă de un prieten al deputatului. Polițiștii au explicat și ce a făcut parlamentarul în toată perioada cât a fost acolo.

masina de politie_fb politia romana
Poliția Română a făcut precizări cu privire la relatarea deputatului PSD Petre Florin Manole, cu privire la faptul că a fost amenințat în secția 1 de poliție din București. Foto: Facebook

Comunicatul Poliției Române:

„La data de 22.12.2018, Sectia 1 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat, șofer la o companie de taxi, cu privire la faptul că fost agresat fizic de către un client pe care l-a transportat la o adresă de pe raza sectorului 1. La fața locului, agenții de siguranță publică au identificat persoana indicată de reclamant, un bărbat aflat vădit sub influența băuturilor alcoolice.

Din primele verificări a rezultat faptul că taximetristul l-a transportat pe acesta și pe un prieten al său la o adresă aflată în zona de competență a Secției 1 Poliție, iar la aproximativ o jumătate de oră, după ce preluase și alți clienți, a fost direcționat înapoi la adresa de către dispeceratul firmei de taxi, întrucât se reclama pierderea unui telefon mobil.

Taximetristul a verificat împreună cu clientul interiorul mașinii, dar telefonul nu a fost găsit, după care, clientul, l-ar fi lovit cu palma pe angajatul companiei de taxi. Bărbații au fost conduși la subunitate de poliție, unde s-a prezentat și un alt bărbat, care și-a declinat o calitate oficială, s-a recomandat prieten al persoanei vătămate și care a insistat să fie de față la audierea persoanelor implicate.

Având în vedere că acesta nu era apărător ales al vreuneia dintre persoane și nici reprezentant legal, nu i s-a permis accesul. Ulterior, persoana a afirmat că ar fi fost amenințată în holul secției de către bărbatul reclamat de către prietenul său, dar a refuzat să depună plângere în acest sens.

Angajatul companiei de taxi a formulat plângere pentru lovire sau alte violente.”

Citește și Ce i-au scris oamenii deputatului PSD amenințat în secția de poliție: „Bine ai venit în statul paralel, bro”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri