Cine era șoferul care a provocat accidentul mortal în timp ce făcea live pe Facebook

Data actualizării: Data publicării:
accident live FB
Accident mortal pe un drum naţional din Timiş, transmis în direct pe o reţea de socializare

Bărbatul care a murit după ce a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit, pe contrasens, de un alt autoturism avea 31 de ani. Impactul produs în timp ce șoferul făcea live pe Facebook i-a fost fatal şi unei fetiţe de 9 ani.

accident live FB
Accident mortal pe un drum naţional din Timiş, transmis în direct pe o reţea de socializare

Experiența este cel mai dur profesor, pentru că întâi îți da testul şi apoi îți spune care e lecția”, scrisese pe Facebook şoferul de 31 de ani care a provocat o tragedie pe şoseaua Timisoara- Moraviţa.

Bărbatul transmitea un live pe rețeaua de socializare când s-a produs nenorocirea. A izbit un tractor ce mergea în faţa lui către Timişoara, cu remorca nesemnalizată, iar în urma impactului, maşina pe care o conducea a fost aruncată pe contrasens unde a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, scrie Opinia Timișoarei.

Tânărul era din Oravița, judetul Caraș-Severin, și a trăit multă vreme în străinătate. Era căsătorit și avea un copil.

Eram în spate în cabină şi un Audi a intrat în depăşire, a avut viteză mare, tatăl meu a tras de volan dreapta maxim, l-a luat din plin în disc. Apoi a intrat pe contrasens şi a lovit masina care venea din faţă”, a povestit unul dintre pasagerii din tractor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri