Copilul de 8 ani dispărut într-o pădure din Brașov a fost găsit

Data actualizării: Data publicării:
shutterstock_37946911
Foto: Shutterstock

Un băiat în vârstă de opt ani din judeţul Braşov căutat de poliţişti şi jandarmi după ce a dispărut în pădure, unde se afla împreună cu tatăl său şi cu fraţii săi pentru a culege ciuperci, a fost găsit. Băiatul s-a rătăcit la un moment dat, el nefiind găsit de membrii familiei, iar aceştia au cerut sprijinul autorităţilor, scrie News.ro.

shutterstock_37946911
Foto: Shutterstock

ACTUALIZARE: Băiatul în vârstă de opt ani din judeţul Braşov dispărut în pădure în timp ce se afla împreună cu tatăl său şi cu fraţii săi la cules de ciuperci a fost găsit marţi seară. Băiatul se rătăcise la un moment dat, el nefiind găsit de membrii familiei, iar aceştia au cerut sprijinul autorităţilor.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov, oamenii legii au fost sesizaţi marţi după amiază în legătură cu dispariţia unui băiat de aproximativ opt ani din localitatea Mesendorf, comuna Buneşti.

Copilul a mers împreună cu tatăl său şi cu trei fraţi la cules de ciuperci într-o pădure, iar la un moment s-a rătăcit de aceştia. El a fost căutat de familia sa fără a fi găsit, iar apoi tatăl a sunat la 112 şi a cerut spriinul autorităţilor.

În prezent, băiatul este căutat de poliţişti, de jandarmi şi de voluntari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri