CTP, despre stenogramele PSD. Cine sunt „Vipera”, „Bivolul”, „Coiotul soios” și „Mamba albă”

Data actualizării: Data publicării:
ctp gest cu mana
Foto: Digi24

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, într-un articol, stenogramele PSD din ședința în care liderii social-democrați i-au cerut socoteală Vioricăi Dăncilă pentru pierderea puterii, a doua zi după votarea moțiunii de cenzură în Parlament.

„Stenogramele PSD postmoțiune m-au înfiorat puțin, uitasem sentimentul. Congresul animalelor mecanice”, a comentat Cristian Tudor Popescu în articolul din Republica.

„Comună tuturor acestor replici este grija de a minți, a speria, a prosti, a păcăli cetățenii. Fiecare ștab pesedist în felului lui”.

„După înfrângerea care le-a căzut în cap, în loc să se gândească cu ce au greșit față de oameni, de ce a scăzut și scade încrederea în PSD, de ce șeful Tineretului Pesedist a votat pentru moțiune, de ce n-o plânge nimeni pe Dăncilă, gândul lor este cum să mintă, să sperie, să prostească, să păcălească mai abitir alegătorii în campania electorală”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Congresul animalelor mecanice” de la PSD îi include pe „Vipera (piele sintetică pe suport de metal) Firea”, „Bivolul (cauciuc pe lemn de fag) Oprișan”, „Coiotul soios (ulei pe pânză) Manda” și „Mamba albă (mătase îmbibată cu venin) O. Vasilescu”.

„Bivolul e supărat că Dăncilă este proasta României”, spune C..T Popescu. „Dacă era Ticăloasa, Hoața, Mincinoasa, Escroaca, Șulfa României, nu l-ar fi deranjat deloc – acestea sunt titluri nobiliare la PSD”, a spus C.T. Popescu, referindu-se la declarația făcută de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan la adresa Vioricăi Dăncilă.

„A fi prost însă, nu exclude posibilitatea de a fi bun. De a fi generos. Înțelegător. De bună-credință. Încrezător în ceilalți. Într-un cuvânt, prostul poate să fie om. Nu e cazul lui Dăncilă, dar asta este insulta maximă pentru Viperă, Bivol, Mamba albă, Coiotul soios. A fi om – adică fraier, prost, alegător...”, a precizat gazetarul.

Articolul complet poate fi citit aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri