Călătorii unei curse BlueAir Madrid-Bacău au ajuns la destinație cu 16 ore întârziere

Data actualizării: Data publicării:
blue air facebook

ACTUALIZARE sâmbătă, ora 9:00. O sută de români au avut o noapte de coșmar. Au aşteptat mai bine de 10 ore pe aeroportul Barajas din Madrid ca să se îmbarce în avionul care urma să-i ducă în Bacău. Până la urmă au aterizat sâmbătă dimineață, dar nu la Bacău, ci la Iași, pentru că la Bacău era ceață. De la Iași călătorii au fost îmbarcați în autocare și transportați la Bacău, astfel că vor ajunge la destinație după aproape 16 ore.

Cursa BlueAir trebuia să decoleze vineri, la ora 18:00, ora Spaniei. Plecarea a fost amânată iniţial pentru ora 21:30, dar cursa a decolat în cele din urmă abia sâmbătă dimineaţă, în jur de 5:00, ora României.

Pasagerii au primit ceva de mâncare şi de băut din partea companiei aeriene cât timp au aşteptat. Dar oamenii s-au plâns că nu au primit informaţii suficiente despre cauzele întârzierii avionului. Tot ce au aflat a fost că decolarea nu a avut loc la ora stabilită din cauza condiţiile meteo nefavorabile din România.

Telespectatori Digi24 au trimis mai multe imagini cu oamenii care aşteptau în terminal. 


Pasagerii cursei BlueAir Madrid-Bacău aşteaptă, de vineri după-amiază, să plece spre casă, de pe aeroportul Barajas.

Avionul trebuia să decoleze la ora 18, ora Spaniei, dar plecarea a fost amânată iniţial pentru ora 21.30, iar acum pe tabela decolărilor, ora de plecare este 2.40 dimineaţa.

Pasagerii nu sunt siguri că vor mai pleca spre Bacău în această noapte.

Telespectatorii care ne-au trimis imaginile ne-au precizat că decolarea a fost amânată din cauza condiţiile meterologice nefavorabile. În cursul serii însă, au plecat mai multe avioane de pe acelaşi aeroport către România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri