Video Daniel Florea a explicat de ce este lovit la ochi: "Când bate vântul cu 80 de grade, cu 80 de km la oră"

Data publicării:
daniel florea cu ochiul vanat
Daniel Florea. Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a explicat în cadrul Conferinţei extraordinare a PSD Bucureşti de unde provine lovitura la ochiul stâng. Acesta a povestit că s-a lovit în timp ce deszăpezea drumurile din Sector, la ora 3 dimineața.

"Vedeți semnul ăsta la ochi? Semnul ăsta de la ochi este un semn de la dosul mănușii, la 3 dimineața, când ninge foarte tare, când bate vântul cu 80 de grade, cu 80 de kilometri la oră și tu încerci să deszăpezești drumurile din sector", a declarat Daniel Florea, primarul Sectorului 5.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Duminică, 9 februarie, a avut loc Conferința PSD București în cadrul căreia, primarul Capitalei a cerut celor prezenți să-l susțină pe Ciolacu la șefia PSD. De asemenea, Gabriela Firea a solicitat organizației Naționale PSD, reprezentată de Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, să stabilească data Congresului Partidului Social Democrat pe 29 februarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri