Dispozitiv exploziv artizanal, găsit într-o mașină în București. Șoferul a declarat că e în depresie

Data actualizării: Data publicării:
politie

Un dispozitiv aparent exploziv, confecționat artizanal cu praf folosit la petarde, a fost găsit joi de către polițiști în mașina unui bărbat, pe Splaiul Independenței din Capitală, anunță Poliția Capitalei. Bărbatul le-a spus agenților că, pe fondul unei depresii, a vrut să facă "un experiment".

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că joi dimineață, în jurul orei 03.30, niște polițiști din cadrul Secției 20 au observat un tânăr care prezenta un comportament suspect, l-au legitimat și au verificat și interiorul mașinii cu care se afla, unde au găsit un obiect suspect și care părea a fi confecționat artizanal, informează Mediafax.

Bărbatul de 30 de ani a fost condus la audieri, iar autoturismul în cauză, precum și obiectul care a ridicat suspiciuni au fost ridicate în vederea cercetării.

Bărbatul a susținut că, pe fondul unei depresii, a dorit să facă un experiment, așa cum a văzut într-un documentar, folosind praf utilizat la confecționarea petardelor.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii provenienței și a compoziției substanței în cauză, precum și a veridicității celor prezentate de cel în cauză.

Editor web: Alina Popescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri