Doi copii s-au tăiat la mâini cu un cuţit, în vestiarul de la Dinamo, după antrenament. Poliția a deschis o anchetă

Data publicării:
picioare de copii în timpul unui meci de fotbal
Doi copii s-au tăiat la mâini cu un cuţit, în vestiarul de la Dinamo, după antrenament. Foto: Shutterstock

Poliţiştii de la Secţia 6 din Bucureşti fac o anchetă după ce doi adolescenţi de 14 ani s-au tăiat la mâini cu un cuţit, în vestiarul clubului Dinamo, după un antrenament. Obiectul era al unuia dintre băieţi, iar celălalt ar fi vrut să îl vadă, moment în care amândoi s-ar fi rănit accidental.

”La data de 19 septembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 6 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că doi minori, ambii în vârstă de 14 ani, s-au tăiat la mâini cu un obiect tăietor-înţepător, în vestiarul unui club sportiv, după antrenament”, a anunţat, miercuri, Poliţia Capitalei, preluată de News.ro. 

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că obiectul îi aparţinea unuia dintre adolescenţi, iar în momentul în care celălalt ar fi vrut să vadă obiectul şi l-ar fi luat în mâini, ambii s-ar fi tăiat, accidental.

Cei doi copii au fost transportaţi de un echipaj de prim ajutor la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii Secţiei 6 s-au autosesizat, iar cercetările sunt continuate, pentru lovire sau alte violenţe.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri