Video UPDATE: Momentul impactului. Doi polițiști aflați în misiune, răniți și încarcerați în autospecială după ce au fost loviți în trafic

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie implicata in accident
Doi polițiști din Neamț au rămas încarcerați în urma unui accident rutier . Foto: facebook/ Neamț 24

Doi poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Neamţ au fost răniţi într-un accident rutier în timp ce se aflau în misiune. Cei doi au încercat să oprească un autoturism care venea pe contrasens. Pentru că șoferul nu a oprit la semnale, polițiștii au întors mașina pentru a proceda la urmărirea acestuia. Au fost loviți de un alt șofer, anunță Bacău.net. Cei doi agenți au rămas blocați în mașină și a fost nevoie de intervenția pompierilor, anunță IPJ Neamț.

Accidentul a avut loc marți seara pe DN 15, în localitatea Săvineşti. Șoferul pe care polițiștii au încercat să îl oprească și-a continuat drumul. Polițiștii l-au identificat pe șoferul fugar, fiind un tânăr de 21 de ani din localitatea Borlești.

"Autospeciala ar fi efectuat semnal luminos și acustic de oprire a unui autoturism care se deplasa din sens opus, al cărui conducător auto nu s-a conformat semnalului. În momentul efectuării manevrei de întoarcere pentru a se proceda la urmărirea acestuia, autospeciala de poliție a fost acroșată de un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din Podoleni.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Primul autoturism și-ar fi continuat deplasarea spre municipiul Piatra-Neamț, fiind efectuate activități în vederea identificării acestuia. În urma verificărilor efectuate acesta a fost identificat, fiind un tânăr de 21 de ani, din Borlești", a anunțat IPJ Neamț, citat de Bacău.net.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a precizat că autospeciala avea în funcţiune sistemele de avertizare sonore şi luminoase.

"În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane şi o autospecială din cadrul Serviciului Rutier Neamţ, în care se aflau doi poliţişti. Autospeciala avea semnalele acustice şi luminoase pornite. Cei doi poliţişti au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Pompierii au intervenit la accident cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere şi două ambulanţe SMURD.

"Pompierii au acţionat pentru scoaterea celor două cadre ale IPJ din autoturism, care au fost preluate şi transportate de echipajele SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Şi celelalte trei persoane, din maşina implicată în accident, au primit îngrijiri medicale.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri