Două bărci cu 12 turiști s-au izbit frontal, în Delta Dunării. Un bărbat a căzut în apă. La intervenție participă și un elicopter SMURD

Data actualizării: Data publicării:
accident intre barci in delta
Două bărci în care erau 12 turiști s-au izbit frontal, în Delta Dunării. Echipele medicale merg la fața locului. FOTO: Captură Digi24

Două bărci cu turiști s-au lovit frontal duminică, în Delta Dunării. Un bărbat a căzut în apă și este căutat. La fața locului sunt mobilizați polițiști și pompieri, iar la intervenție participă și un elicopter SMURD. 

ACTUALIZARE 13.50 Bărbatul căzut în apă are în jur de 30 de ani. El este căutat de polițiști, pompieri, iar la intervenție este folosit și un elicopter.

Accidentul s-a produs pe canalul Olguţa de pe raza localităţii Mila 23, informează inspectoratele judeţene de Poliţie şi pentru situaţii de urgenţă din Tulcea.
Apelul a fost primit la 112 în jurul orelor 12,10 s-a primit un apel pe 112.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea a comunicat că la faţa locului intervin cinci subofiţeri, cu două ambarcaţiuni, precum şi un elicopter SMURD.

Știrea inițială:

Accidentul a fost semnalat la 112 de către o persoană, în urmă cu scurt timp. În cele două bărci erau în total 12 turiști.

Nu se știe de ce s-au lovit frontal cele două bărci. La fața locului vor ajunge polițiști.

Din primele informații, un turist a căzut în apă, iar alte persoane sunt în stare de șoc.

La locul accidentului vor ajunge și echipaje ale SMURD naval și ale unei ambulanțe navale.

Zona unde s-a produs accidentul nu este ușor accesibilă, așa că va mai dura până când acolo vor ajunge echipajele medicale.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri