Bani pentru învățătoare. Mama denunțătoare: Decizia polițiștilor mi se pare sfidătoare

Data publicării:
blandu-2

„Decizia autorităților mi se pare sfidătoare la adresa celor care au văzut cum stau lucrurile și a tuturor celor care sunt înverșunați împotriva gesturilor de felul ăsta. Nu sunt în măsură nici să cer ca doamna învățăoare să ajungă în pușcărie sau să pățească ceva. Tocmai de aceea mă gândeam că, în momentul în care sesizăm autoritățile și facem plangere, or să ia măsuri. Dar se pare că aceste măsuri se lasă așteptate sau, în cazul de față, sunt cum sunt”, a declarat mama elevului, la Digi24.

Ea a vorbit și despre presiunile pe care învățătoarea le făcea la adresa părinților: „Atitudinea dumneaei ne constrângea într-un fel sau altul. Presiunea nu se face doar foarte explicit. Poți să faci presiune și să-i sugerezi unui om: dacă tu nu contribui, copilul tău va avea de suferit”.

Ne-a zis foarte clar că, dacă noi nu cotizăm și dacă nu ne ducem copiii la afterschool, ea nu le va acorda atenție copiilor”, a explicat mama elevului de la Școala nr. 10.

Polițiștii Secției 6 de Poliție București au efectuat cercetările în cazul învățătoarei Dana Blându și au recomandat astăzi neînceperea urmăririi penale pe numele acesteia.

Dana Blându a fost filmată, acum câteva luni, în timp ce cerea bani pentru a cumpăra cadouri pentru profesori sau diverși angajați de la Școala nr. 10 din București.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri