Bani pentru învățătoare. Telespectatorii Digi24 dezaprobă atitudinea Danei Blându

Data publicării:
mesajee

Viorel ne-a scris că „toţi dascălii care fac astfel de lucruri trebuie scoşi imediat din învăţământ, fără dreptul de a mai profesa vreodată”. „Cadrele didactice de acest gen au întreţinut vie flacăra corupţiei în învăţământul românesc", consideră telespectatorul.

Un alt mesaj am primit de la Alex, care este de părere că atitudinea învăţătoarei Dana Blându „nu este o expresie a prezentului, ci a viitorului, a ceea ce deprind copiii noştri''.

O altă telespectatoare, Raluca, o felicită pe mama care a denunţat-o pe învăţătoare, pentru curajul de a fi scos la lumină acest caz.

Pe de altă parte, Carlo ne scrie că acest caz este unul izolat în rândul dascălilor şi că cei mai mulţi profesori îşi fac meseria din pasiune. „Aceştia trebuie stimulaţi cu un salariu decent, iar cei care folosesc metode mai puţin ortodoxe să fie sancţionaţi pecuniar. Poate că astfel se vor tempera”, ne mai scrie telespectatorul Digi24.

Există şi telespectatori care nu consideră că gestul învăţătoarei Dana Blându este de condamnat. „Această mamă denunţătoare s-a gândit că doi oameni fără vină au rămas fără loc de muncă?”, se întreabă Georgeta, care se referă şi la demisia directoarei Şcolii numărul 10.

Aşteptăm în continuare mesajele dumneavoastră pe adresa digvox@digi24.ro, pe site-ul digi24.ro, la secţiunea DigiVOX, sau pe pagina noastră de Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri