Înscrieri online la medicină. Candidaţii UMF Timişoara pot completa pe fişa pe internet 

Data publicării:
Curs-Practic-International-de-Disectie-Lambouri-pe-Tesuturi-Vii-mare

Absolvenţii de liceu care-şi doresc o carieră în medicină se pot înscrie deja la facultate. Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a pus bazele unui sistem de înscriere online, premergător depunerii dosarelor pentru examenele de admitere.

Conducerea universităţii a introdus acest sistem pentru a scurta timpii de aşteptare, având în vedere numărul mare de candidaţi din fiecare an. Şi la această sesiune de admitere vor fi puse la dispoziţia celor interesaţi peste 1.200 de locuri numai la medicină generală, dintre care aproximativ 500 sunt fără taxă.

Pentru înscriere, candidaţii trebuie să acceseze, între 8 şi 19 iulie, site-ul umft.ro, secţiunea Admitere, şi să completeze online fişa de înscriere. După confirmarea înregistrării fişei, candidaţii primesc documentele necesare pe care trebuie să le cuprindă dosarul final, dar şi detalii despre admitere: perioada, locul în care se desfăşoară examenul, sau numărul de telefon pentru informaţii suplimentare.

Cei care nu se vor înscrie online o pot face la ghişeele facultăţilor, însă doar de săptămâna viitoare. Vor avea prioritate cei care vor trimite virtual fişa şi vor avea dosarul complet la înscrierea finală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri