Vă simţiți copilul în siguranţă la grădiniţă sau la şcoală?

Data publicării:
copil ochi shutterstock_126115328

Tragedie în curtea unui şcoli din judeţul Iaşi. Un copil de numai trei ani a murit, după ce a căzut în fosa septică.  Băieţelul s-ar fi jucat cu fratele lui, iar la un moment dat a dispărut fără urmă. A fost căutat mai mult de două ore, iar când l-au găsit, nici manevrele de resuscitare ale medicilor ajunşi la faţa locului nu l-au mai putut salva.

Poliţiştii au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpă. Inspectoratul Şcolar a anunţat că cel mai probabil, directorul şcolii îşi va da demisia. Copilul mergea la grădiniţă de două săptămâni pentru a se acomoda cu ceilalţi copii. Urma să fie înscris din septembrie la grupa mică. Fosa ar fi fost construită în urmă cu 11 ani chiar de tatăl copilului.

Marți dimineață, la ora 11:00, la Digi24 puteți urmări o dezbatere cu experți despre siguranța copiilor la școală sau la grădiniță. Puteți comenta sau răspunde la întrebarea „Vă simţiți copilul în siguranţă la grădiniţă/şcoală?” pe pagina de Facebook a site-ului Digi24.ro sau pe adresa de email a redacției Digi24: redactie@digi24.ro. E important pentru noi să vă ştim opinia despre acest caz cutremurător şi vă aşteptăm reacţiile. Răspunsuri ne puteţi trimite şi  pe numărul nostru de WhatsApp: 0771100304.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
mama-copil-iasi-mort-fosa-septica
Copil de 3 ani, decedat în fosa septică a unei școli din Iași. Mărturiile părinților
gara de nord
Problemele celei mai mari gări din România
Partenerii noștri