Este permisă deplasarea la mare de 1 Mai? Răspunsul Poliției Române

Data publicării:
Politia verifica motivele de deplasare ale oamenilor aflati in Gara de Nord
Foto: Facebook / Poliția Română

„Tradiţionalul sejur la mare NU este înscris în ordonanţele militare ca motiv de deplasare”, a anunțat Poliția Română. Autoritățile au făcut un apel către români să rămână acasă „pentru binele tuturor”.

"Tradiționalul sejur la mare NU este înscris în ordonanțele militare ca motiv de deplasare – pentru binele tuturor, vă rugăm să rămâneți acasă!

Polițiștii acționează în Gara de Nord, în trenuri și stații de cale ferată pentru a verifica motivele deplasării celor care călătoresc în această perioadă", este mesajul Poliției Române, pe Facebook. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Joi, premierul României, Ludovic Orban, a subliniat că, de 1 Mai, oamenii trebuie să respecte regulile stabilite pentru evitarea răspândirii îmbolnăvirilor cu COVID-19.

"Şi de 1 Mai, oamenii, probabil, vor avea dorinţa de a ieşi mai mult, dar trebuie să respecte regulile care sunt stabilite", a declarat Ludovic Orban. 

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri