24înOraș, distracții de week-end: Concerte, filme și piese de teatru

Data publicării:
22022013 20posteuca-50966

Shukar, nucleul de bază din trupa Shucar Collectiv, din care făcea parte şi celebrul Tamango, susțin vineri un concert cu sonorităţi complexe şi multi-culturale. Piesele cunoscute vor răsuna în boxe, de la ora 19, în Silver Church, în memoria fostului lider al trupei.

Tot vineri, la Teatrul de artă din București se joacă piesa „Un Bărbat şi mai multe femei” de la ora 20.

Sâmbătă, Lună Amară lansează clipul „Pietre În Alb” de pe albumul cu acelaşi nume. Concertul de lansare al clipului are loc în Club Fabrica, de la ora 21.

Pentru sâmbătă, Digi24 oferă două bilete, pe pagina de Facebook „24 în oraş”, pentru piesa „Întâmplări vesele şi triste din viaţa lui Caragiale” ce se joacă la Palatul Copiilor, de la ora 19. Pentru a câștiga invitațiile trebuie să dați Like și Share.

Duminică, la Sala Palatului, de la ora 19, are loc un „Regal al baletului rus”. Balerinii din Sank Petersburg vor dansa pe muzica lui Ceaikovsky.

Tot duminică, la teatrul Masca se joacă, de la ora 19, piesa „Canarul Albastru”.

Filmele noi din cinematografe sunt „Zero dark thirty”, „Zborul”, „Efecte adverse” şi „Rocker”.

Principalele evenimente din toată țara

Iașul se adună vineri seară, de la ora 19, să dea din cap pe muzica celor de la Zdob şi Zdub, pe piesele de pe noul album, „Basta Mafia”.

Tot astăzi, la Constanţa, trupa Proconsul concertează în club Phoenix, de la ora 21:30.

Pe 22 februarie, la Oradea, se opreşte Rapsodul Tudor Gheorghe să cânte „Ce am avut şi ce-am pierdut” la teatrul de stat Regina Maria.

În Craiova, John Digweed pune muzică bună de distracţie, la Casa de cultură a Studenţilor, astăzi, de la ora 20, pentru ca mâine să ajungă şi în București.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri