4 alarme într-o zi. Alertă cu bombă la prefectura din Brăila. După București și Giurgiu, colet suspect găsit și la Constanța

Data actualizării: Data publicării:
alerta constanta
Pirotehniștii au fost chemați să verifice și un colet suspect descoperit la Constanța. Foto: Digi24

A fost alertă cu bombă la prefectura din Brăila. SRI a verificat clădirea, în urma unui apel la 112. Pe de altă parte, pirotehniștii au fost chemați să verifice și un colet suspect descoperit la Constanța.

ACTUALIZARE 16.50: Geanta suspectă, aflată pe stradă în apropierea unui mall din municipiul Constanţa, cu privire la care autorităţile au fost alertate vineri, prin 112, nu avea un conţinut periculos, în ea aflându-se obiecte de îmbrăcăminte, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Geanta se afla sub o bancă de pe trotuar.

Știrea inițială

La Brăila, reprezentanții SRI s-au deplasat pentru a verifica clădirea prefecturii. Apelul la 112 a fost făcut de pe o cartelă prepay. Persoana care a sunat anunța că există o bombă în clădire.

Programul la prefectură s-a terminat la ora 14.00, astfel că nu există personal în clădire.

O operațiune de urgență are loc și la Constanța. Ofițerii SRI și cei de la Poliție au fost alertați, după ce în zona mall-ului a fost găsit un colet suspect.

O geantă suspectă a fost găsită în apropierea centrului comercial, iar procedurile cer ca pirotehniștii să se asigure că obiectul nu e un pericol pentru populație. Echipele pirotehnice ale SRI s-au deplasat la fața locului și au eliberat deja zona.

Tot în această dimineața, la București și Giurgiu, 2 bagaje lăsate în zone publice au alertat autoritățile.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri