A fost găsit trupul unuia dintre pescarii dispăruţi în urmă cu o lună pe Lacul Siutghiol

Data actualizării: Data publicării:
pompieri la lacul siutghiol
A fost găsit trupul unuia dintre pescarii dispăruţi în urmă cu o lună pe Lacul Siutghiol.

Trupul unui bărbat, văzut de un cetăţean vineri plutind pe Lacul Siutghiol, a fost scos din apă de pompieri, fiind stabilit apoi că este vorba de unul dintre cei doi pescari care, luna trecută, au ieşit cu o barcă pe lac şi nu au mai revenit la mal.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în jurul orei 12,00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în Lacul Siutghiol se află un cadavru.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat. Cadavrul a fost scos din apă de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa. (...) Ca urmare a cercetărilor efectuate (...), poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa - Secţia 2 Poliţiei au identificat persoana găsită, la data de 16 februarie a.c., în Lacul Siutghiol. În cauză s-a stabilit că este vorba de un bărbat, de 22 de ani”, a transmis IPJ Constanţa, potrivit Agerpres.

Cercetările în acest caz continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Surse judiciare au spus că tânărul al cărui cadavru a fost găsit în Lacul Siutghiol este unul dintre cei doi pescari din localitatea Ovidiu, care pe 7 ianuarie au ieşit cu barca pe Lacul Siutghiol şi nu au revenit la mal.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, pompierii au intervenit vineri pentru scoaterea cadavrului din apă, după ce un cetăţean care l-a văzut plutind a alertat autorităţile sunând la numărul de urgenţă 112. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri